Direktlänk till inlägg 1 december 2006

1:a December

Av Victoria - 1 december 2006 16:16

I dag är det första december och det betyder att julen närmar sig på allvar. När jag var liten var det julaftonen man såg fram emot mest. Men så är det inte längre, inte för mig iaf. Nu för tiden är det själva stämningen jag saknar,och alla förberedelserna inför julen som igentligen är "juligare" än själva julen i sig. Man går och längtar efter julen och när den väl kommer så tänker man, var det allt? Så mycket väsen för nästan ingenting ju.. För vad gör man igentligen på julafton, man öppnar julklappar(som inte innehåller det du önskar dig eftersom att den julklappen var alldeles för dyr)äter julmaten, (men du har ju redan ätit minst ett julbord innan dess och är därför lite less på den maten) man tittar på kalle anka eller något annat julprogram som man redan sett hundra gånger tidigare. Man träffar släkten igen och ibland kan det vara lite jobbigt att vara alla samlade på samma ställe, man får nästan inte vara själv 1 minut for god sakes. Att göra knäck och baka pepparkakor,köpa gran,handla julklappar, julpynta hemma och öppna luckorna dag för dag i en choklad kalender det är julen för mig. God Jul

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 30 maj 2007 19:52

Spelade golf idag, var ganska kul. Speciellt när man spelar med en så dålig förlorare som johanna, haha. Att det ska vara så jävla svårt med golf egentligen? Det krävs ju inget geni för att putta en boll ner i ett hål direkt. Eller gör det de? Jaja, ...

:)

Av Victoria - 21 mars 2007 10:16

Puss hälsar Johanna

Av Victoria - 15 februari 2007 19:50

Min brorsa är på prao.. stackars,stackars honom! På en mataffär! Alla i personalen typ tar ut sin depression på den lille stackarn. Det är inget muntert gäng han spenderar sina dagar med kan man säga.Det enda positiva jag kan komma på är att han får...

Av Victoria - 5 december 2006 17:59

jaha... det här är mitt sista inlägg för svenskan. Jag tror inte jag nämt det tidigare, men det här är som sagt en svenska läxa som ska lämnas in i morgon. Jag har kommit fram till att det är kul att blogga.Jag tror till och med att jag kommer fortsä...

Av Victoria - 4 december 2006 18:16

Denna lista är ett bevis på hur fruktansvärt svennig jag är. Andra ställen jag varit på förutom Sverige: 1. Teneriffa 2. Cypern (Aya Napa) 3. Österrike 4. Bulgarien 5. Snart även Gran canaria En bild av poolen utnaför hotellet...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Välj en passande titel med Blogkeen
Följ Välj en passande titel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se