Direktlänk till inlägg 2 december 2006

Synundersökning

Av Victoria - 2 december 2006 16:25

Ja.. som rubriken lyder så har jag varit på en synundersökning hos optikern idag. Jag hatar att gå och kolla synen, jag tror att det har hängt med sen jag var liten. För när jag var liten såg jag nästan ingenting på mitt vänstra öga. Därför var jag på regelbundna synundersökningar för att kolla att synen inte försämrades utan förbättrades som den skulle. Det som jag kommer ihåg mest är att jag fick droppar i ögonen. Jag tror de var till för att vidga pupillerna och när jag fick dem och det började värka såg jag jättesuddigt. Det var som dimma framför ögonen på mig. Men på synundersökningen idag fick jag reda på att min syn varken förbättrats eller försämrats och det tar jag som något positivt. Mina linser fungerar också som dem ska men jag önskar ändå många gånger att jag slapp ha några. Men igentligen är jag glad över att jag bara har ett synfel och att ingenting annat är fel på mig. Jag skulle tillexempel kunnat födas med ett gravt handikapp, och det hade varit mycket värre. Så när jag tänker efter så är jag nog väldigt lykligt lottad trots allt! Nää... nu ska jag nog ta och sluta detta inägg och gå och dricka lite glögg istället. Ha det gött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 30 maj 2007 19:52

Spelade golf idag, var ganska kul. Speciellt när man spelar med en så dålig förlorare som johanna, haha. Att det ska vara så jävla svårt med golf egentligen? Det krävs ju inget geni för att putta en boll ner i ett hål direkt. Eller gör det de? Jaja, ...

:)

Av Victoria - 21 mars 2007 10:16

Puss hälsar Johanna

Av Victoria - 15 februari 2007 19:50

Min brorsa är på prao.. stackars,stackars honom! På en mataffär! Alla i personalen typ tar ut sin depression på den lille stackarn. Det är inget muntert gäng han spenderar sina dagar med kan man säga.Det enda positiva jag kan komma på är att han får...

Av Victoria - 5 december 2006 17:59

jaha... det här är mitt sista inlägg för svenskan. Jag tror inte jag nämt det tidigare, men det här är som sagt en svenska läxa som ska lämnas in i morgon. Jag har kommit fram till att det är kul att blogga.Jag tror till och med att jag kommer fortsä...

Av Victoria - 4 december 2006 18:16

Denna lista är ett bevis på hur fruktansvärt svennig jag är. Andra ställen jag varit på förutom Sverige: 1. Teneriffa 2. Cypern (Aya Napa) 3. Österrike 4. Bulgarien 5. Snart även Gran canaria En bild av poolen utnaför hotellet...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Välj en passande titel med Blogkeen
Följ Välj en passande titel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se