Direktlänk till inlägg 15 februari 2007

Vi -hallen

Av Victoria - 15 februari 2007 19:50

Min brorsa är på prao.. stackars,stackars honom! På en mataffär!Alla i personalen typ tar ut sin depression på den lille stackarn. Det är inget muntert gäng han spenderar sina dagar med kan man säga.Det enda positiva jag kan komma på är att han får ha på sig en jättefin marinblå piké med ett stort vitt ingarö Vi hallen tryck på ryggen..naw! Han är så söt i den..Men han har ju också fått chans att umgås med andra sortes människor också.T ex Den store extremt alergiske killen med skägg och glasögon som är boss över hela grönsaksdisken! Den sköna chefen som sätter upp lappar som "diska undan efter dig annars får du se på fan" i det lilla personalrummet. En ganska kul arbetsplats bara man tänker efter.. Vem är det som säger att bara för att man är 30år och fortfarande jobbar i köttdisken på vivo är misslyckad?? Jag tror faktisk det kan vara jäkligt kul att jobba där trots allt. Nu ska jag ta och kolla på "du är vad du äter".. ha det gött

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

17 februari 2007 22:49

Men Viccy ska du inte skriva nått om gymnasievalet? Jag vet vad du har valt men det kanske är andra som vill veta ;)
(det är en tjej från mitt konfaläger som har sökt till L'Estradska)

 
Mina

Mina

20 februari 2007 19:11

Kul att du har börjat blogga igen! Den var fett rolig att läsa också :D

http://mina.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

19 mars 2007 20:24

du borde blogga lite oftare viccypiccy! din blogg har ju humor ffs!

http://www.bd.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Victoria - 30 maj 2007 19:52

Spelade golf idag, var ganska kul. Speciellt när man spelar med en så dålig förlorare som johanna, haha. Att det ska vara så jävla svårt med golf egentligen? Det krävs ju inget geni för att putta en boll ner i ett hål direkt. Eller gör det de? Jaja, ...

:)

Av Victoria - 21 mars 2007 10:16

Puss hälsar Johanna

Av Victoria - 5 december 2006 17:59

jaha... det här är mitt sista inlägg för svenskan. Jag tror inte jag nämt det tidigare, men det här är som sagt en svenska läxa som ska lämnas in i morgon. Jag har kommit fram till att det är kul att blogga.Jag tror till och med att jag kommer fortsä...

Av Victoria - 4 december 2006 18:16

Denna lista är ett bevis på hur fruktansvärt svennig jag är. Andra ställen jag varit på förutom Sverige: 1. Teneriffa 2. Cypern (Aya Napa) 3. Österrike 4. Bulgarien 5. Snart även Gran canaria En bild av poolen utnaför hotellet...

Av Victoria - 3 december 2006 18:27

Jag såg en väldigt bra film igår kväll, den hette Vanity Fair och huvudrollsinnehaverskan var ingen mindre än Reese Witherspoon.Filmen utspelar sig någon gång under slutet av 1700-talet, jag bara älskar kostymfilmer! Jag brukar vanligtvis inte gilla ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Välj en passande titel med Blogkeen
Följ Välj en passande titel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se