Senaste inläggen

???

Av Victoria - 30 november 2006 18:07

Jag kände mig nästan tvungen att skriva lite om gymnasieval för det är ju trots allt den största händelsen i år och det är faktiskt det ämne som de flesta av mina tankar kretsar kring just nu.Jag vill helt enkelt inte inse att jag kommer vara tvungen att fatta ett så pass avgörande beslut inom en snar framtid. Jag blir nervös vid blotta tanken av att mina betyg kanske inte räcker till eller att jag inte kommer bli accepterad bland en massa nya människor som jag aldrig pratat med...Det viktigaste är ju igentligen linjen man väljer, hur fin själva byggnaden är eller vilket rykte den har spelar ingen roll. Bara jag kan välja att studera det jag tycker är kul,är intresserad av och kan tänka mig att jobba med de närmaste tre åren så är jag nöjd.Men problemet är ju då, vad är jag intresserad av? hur vill jag att mina närmaste tre år ska se ut? Vad tycker jag är riktigt roligt igentligen? Hur ska jag som igentligen inte är säker på något av detta kunna fatta ett sådant beslut? Det jag vill idag kanske jag inte vill imorgon och det jag vill imorgon är nog knappast det jag vill om ett år. Hur kan jag vara säker på att jag väljer rätt? Eller finns det något rätt val för mig? när jag tror att jag hittat något som är bra för mig så finns det alltid något dåligt också. Jag tror aldrig att något jag någonsin kommer göra kommer att vara fullkomligt helt igenom positivt, men det kan jag leva med. För livet går helt enkelt ut på att ta risker vara lite crasy ibland och aldrig vara riktigt säker på någonting igentligen.För om man var det, skulle inte livet vara väldigt tråkigt då? Livet är till för att levas!

ANNONS
Av Victoria - 30 november 2006 16:32

Jaha... det här är då mitt första inlägg någonsin. Jag har alltid funderat över vad jag skulle skriva i en egen blogg och inte kommit fram till något bra svar,därför har det inte blivit av att jag skrivit någon tidigare.Men jag hoppas verkligen inte att jag kommer tråka ut alla som läser detta, för det är verkligen inte min avsikt. Men..Men.. ge mig lite tid så kommer jag nog bli en riktigt bra bloggare tillslut. Hittade för några veckor sedan en liten text i tidningen, jag tror det var metro eller city. Där man blandat massa kända kvinnors ansikten på en hemsida som heter Faceresearch eller något liknande. där stod det iaf att resultatet liknade en blandning av Kate Moss och Kate Winslet. Det råkade vara precis de personerna som folk i min vänskapskrets och släkt tycker att jag liknar mest. Därför kollade jag upp bilden och vem vet.. så här kanske jag kommer se ut i vuxen ålder.

ANNONS

Idag har faktiskt inget annat hänt som jag finner värt att skriva om än att jag var hos optikern idag. Jag har faktiskt lite av en fobi för synundersökningar vilket kan tyckas vara lite konstigt kanske. Men jag skyller helt enkelt på min barndom, för när jag var liten såg jag nästan ingenting på mitt vänstra öga. Vilket gjortde att jag var på ständiga synundersökningar på huddinge sjukhus. Dessa besök var ganska jobbiga för mig, det jag minns att jag avskydde mest var att få droppar i ögonen. Jag tror jag fick det för att pupillerna skulle vidgas, och det var mycket obehagligt. För när dropparna började värka, såg jag ännu mindre än innan och det var som dimma framför ögonen. I dag fick jag iaf reda på att min syn varken förbättrats eller försämrats och det ser jag som positivt. Det var heller inte så jobbigt som jag trode det skulle bli. Det fungerar bra med linserna för mig men jag önskar många gånger att jag inte behövde dem. Men då brukar jag tänka, hellre synfel än något annat fel jag hade tur som bara föddes med ett synfel och det kan man till och med göra något åt. För tänk på dem som föds handikappde och får veta att det aldrig kommer läka eller inte går att göra något åt. Det är dem det verkligen är synd om. Och jag är väldigt lyckligt lottad!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Välj en passande titel med Blogkeen
Följ Välj en passande titel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se